За BudMax

Фирма БУДМАКС ЕООД е създадена през 2006 г със седалище в София и е собственост на румънската компания АРАБЕСК, която присъства на пазара повече от 24 години. За това време компанията се налага като безспорен лидер в дистрибуцията на широка гама материали за строителни и довършителни дейности, с годишен оборот от стотици милиони евро.

Будмакс разполага с:

  • В София БУДМАКС разполага с покрит склад и изложбена зала с площ над 4 000 м2 и открита площ над 8 000м2.
  • В Бургас БУДМАКС разполага с покрит склад и изложбена зала с площ над 2 500 м2 и открита площ над 2 000м2.
  • Складовете са оборудвани с модерни логистични решения, складова техника и софтуер за доставки, вътрешно складов транспорт, продажби и следене на наличностите.
  • Голям собствен автопарк- 3.5, 7, 10 и 20 тонни бусове и камиони – с помощта на които за 24 часа може да достави до всеки клиент всякакъв вид и количество строителни материали.
  • Екип от мобилни търговски агенти, специалисти в строителството – в състояние да предложат най-доброто комплексно решение и логистична подкрепа на своите клиенти.

Опита на фирма АРАБЕСК

Над 35 000 артикула, повече от 70 000 клиента и международен екип от 3000 служители, организирани в различни отдели – търговия, маркетинг, доставки, логистика и транспорт, правен, счетоводство, работещи по строгите правила на ISO 9001/2001 – това представлява света на фирма АРАБЕСК.

В Румъния компанията разполага с 22 големи търговско-логистични комплекси, разположени във всички по-големи градове на страната. След утвърждаването и като национален лидер на 23 милионния румънски пазар, натрупване на богат опит, „ноу хау” и финансова независимост фирма АРАБЕСК разработва стратегия за разширяване на дейността си в други региони от Европейската общност.

Част от тази стратегия за налагане на професионализъм, партньорство и цялостни решения в областта на строителството и търговията със строителни материали е и фирма БУДМАКС ЕООД

Мисия

Фирма БУДМАКС възнамерява да намери място сред основните дистрибутори на материали за строителни и довършителни дейности в България чрез постоянно разширяване на продуктовата гама и повишаване качеството на предлаганите услуги.

Стратегия

Стратегията на БУДМАКС е да предостави на строителните компании всичко необходимо за цялостния процес, при това целия избор да е концентриран на едно място. БУДМАКС предлага услугата, разнообразието и наличността.

Партньори на БУДМАКС са най-реномираните световни производители на материали за строителни и довършителни дейности.

БУДМАКС счита за изключително важни партньори своите клиенти, с помощта на които създава една силна, добре развита и лоялно работеща партньорска среда.

За своите клиенти и за да изпълни своята мисия БУДМАКС акцентира върху:

 Постоянно обучение и усъвършенстване на персонала, който е в пряк контакт с клиентите, с цел високо качество на обслужване и предлагане на най-подходящите решения.

 Развитие на инфраструктурата, строеж на нови покрити складове и изложбени площи с размер над 10 000м2 всяко в другите по-големи градове на България, като Пловдив, Варна, Велико Търново. Във всеки един от тях ще работят по 80-100 специално обучени служители на компанията.

 Развитие на логистичната дейност, с цел съкращаване на времето за доставка и качествено обслужване на нарастващия брой клиенти.

 Създаване на по-близки партньорски взаимоотношения с местни и чуждестранни доставчици на качествени строителни материали.

 Непрекъснато разширяване на мрежата от директни клиенти и дистрибутори на компанията, както и поддръжка на вече изградената търговска мрежа.

 Комплексна рекламна стратегия за промотиране на предлаганите от компанията продукти и услуги и набиране на клиенти сред по-малките семейни строителни фирми и физически лица.