СТРОИТЕЛНА ХИМИЯ

Полиуретанова пяна CT 84 за топлоизолационни плочи CERESIT

Експресна полиуретанова пяна CERESIT CT 84, предназначена за лепене на плочи от полистирен, запълване на фуги между EPS плоскости, свързване на панели в топлоизолационна система, фиксиране на плоскости в система „топлоизолация върху топлоизолация”, фиксиране на външни первази на прозорци.

ПОЛИУРЕТАНОВА ПЯНА ЗА ЛЕПЕНЕ НА EPS AKFIX 960 ПИСТОЛЕТНА

Лепило за изолация Akfix PU-960P за пистолет е труднозапалимо, полиуретаново лепило за изолация, специално произведено за употреба върху основи от бетон, тухли, дърво, битумни продукти и всички полистиролни изолационни плоскости – екструдиран / XPS / и експандиран / EPS / пенополистирол. Намалява появата на плесен и мухъл, подходящо както за вътрешна, така и за външна употреба. Нанася се с пистолет за полиуретанова пяна, без предварителна подготовка.

ПОЛИУРЕТАНОВА ПЯНА ЗА ЛЕПЕНЕ НА EPS AKFIX 960

Лепило за изолация Akfix PU-960P ръчно е труднозапалимо, полиуретаново лепило за изолация, специално произведено за употреба върху основи от бетон, тухли, дърво, битумни продукти и всички полистиролни изолационни плоскости – екструдиран / XPS / и експандиран / EPS / пенополистирол. Намалява появата на плесен и мухъл, подходящо както за вътрешна, така и за външна употреба. Нанася се с пистолет за полиуретанова пяна, без предварителна подготовка.

 

 

Полиуретанова пяна Akfix 805

Полиуретанова пяна Akfix 805 е високоефективна, ръчна, полиуретанова пяна за монтаж и уплътнение на рамки на врати и прозорци. Подходяща още и за изолация и укрепване на електрически инсталации, тръби за топла и студена вода, за запълване на кухини, пукнатини, отвори и др.

Полиуретанова пистолетна пяна Akfix 805

Полиуретанова пистолетна пяна Akfix е готова за употреба еднокомпонентна полиуретанова пяна. Използва се eфективно за монтаж и уплътнение на рамки на врати и прозорци, за изолация и укрепване на електрически инсталации и ВиК тръби, за запълване на кухини, пукнатини, отвори и др.

 

КОФРАЖНИ МАСЛА

За да предотвратите залепването на метален или дървен кофраж, използвайте кофражни масла. Когато кофражното масло се положи на много тънък слой, то предпазва бетона и кофража и гарантира бързо и лесно декофриране. Освен това то придава по-добра визия на бетона и предпазва кофража от корозия. Предлагаме хидрофилно кофражно масло и кофражно масло за дървен и метален кофраж – концентрат, създаден на базата на синтетични масла със специални емулсии.