+ 359 2 923 1 923          office@budmax.bg

За Будмакс

BUDMAX е българска компания за дистрибуция на материали за строителни и довършителни дейности с най-голямо национално покритие и търговска мрежа. Компанията е част от холдинга ARABESQUE, в който повечето фирми се специализират в различните сегменти на пазара на строителният бизнес.

От създаването си BUDMAX постоянно разширява своята дейност и днес за BUDMAX работят повече от 100 професионално подготвени служители, които осъществяват над 800 доставки и сделки седмично.

BUDMAX разполага и с два логистични центъра, обурудвани с модерна складова техника и софтуер за доставки, вътрешно складов транспорт, софтуер за продажби и следене на наличностите, собствен автопарк - бусове и камиони, екип от мобилни търговски агенти, специалисти в строителството,предлагащи най-доброто комплексно решение и логистична подкрепа на всеки от клиентите си.

За 14 годишната си история в силно конкурентен бизнес, BUDMAX стана синоним на сигурност, качествено обслужване и висок стандарт. Компанията се утвърди като най-солидния и професионален дистрибутор на строителни материали в България.

Материали за строителни и довършителни работи